Over ons

ACS AO/IC: een team met energie en passie

Marc van der Veen

Marc heeft zich in 2017 aangesloten bij ACS Partners en is een gedreven professional die, met een hands-on en no-nonsense mentaliteit en met een scherp oog voor de context en de wensen en behoeften van de klant, het beoogde resultaat weet te bereiken.

Marc is binnen ACS mede-initiatiefnemer van de dienstverlening op het gebied van AO/IC en ondersteunt hij samen met Arjan organisaties bij het op orde brengen van de AO/IC. Naast de dienstverlening op het gebied van AO/IC bestaan Marc z’n werkzaamheden uit het uitvoeren van interim- en adviesopdrachten op het gebied van management control (interne beheersing en risicomanagement) en het uitvoeren van audits. Daarbij wordt expertise geleverd op het gebied van ontwerp, inrichting en implementatie van interne beheersingsraamwerken (waaronder ISAE3402), het identificeren en wegen van risico’s en interne beheersingsmaatregelen (bijvoorbeeld door middel van Risk Self Assessments), het onderzoeken en het analyseren van interne beheersing en tekortkomingen daarbinnen en het doen van adequate verbeter voorstellen.

Marc is bedrijfseconoom en ingeschreven in het accountantsregister als registeraccountant. Daarnaast is Marc opgeleid als register operational auditor (RO) en is hij in de afrondende fase van de masteropleiding Risk Management for Financial Institutions (RMFI) aan de VU.

Arjan Hofman

Arjan is sinds 2016 partner bij het adviesbureau ACS Partners. Vanaf dat moment heeft Arjan zich met veel passie ingezet op opdrachten gericht op het verbeteren van de bedrijfsvoering binnen organisaties.

Arjan is mede-initiatiefnemer van de AO/IC-dienstverlening bij ACS en mede-eigenaar van de website www.ACS-AOIC.nl. In deze rol biedt Arjan samen met ACS-partner Marc diensten aan op het gehele spectrum van de administratieve organisatie & interne controle (opleiding, beoordelen, beschrijven en invoeren).

Arjan is opgeleid als bedrijfseconoom en register operational auditor (RO). Sinds 2018 ingeschreven in het register van de Stichting Verenigde Register Operational Auditors.

LinkedIn profiel van Arjan

De volgende woorden zijn kenmerkend voor Arjan: nieuwsgierigheid, openheid en samenwerking, authenticiteit, sterke drive om te verbeteren en een sterke focus op het bereiken van doelen.

Marc en Arjan
Marc van der Veen (l) en Arjan Hofman (r)